vi, på trods af lang skole/arbejdsdag/flyvetur osv. osv. Hotellet anbefalede den lokale:
Udefra så det godt nok lidt mistænkeligt ud, men ofte bliver man jo superoverrasket – især der, hvor lokalbefolkningen spiser.
Ejjjj, hvor hyggeligt og stort. Gæsterne skulle vaske hænder ved løvernes mund og så var vi klar. Blev dog vist ind i tilstødende lokale, hvor der så sådan ud:
Kun os to, 8 tjenere og 3 kokke. Det var så meget, meget anerledes. Men der kom dog flere og satte sig, vi var ellers ved at blive godt nervøse, om vi havde valgt helt forkert – klokken var 20:30 – vel et meget “normalt” tidspunkt, at spise ude, sydpå.
Fik den mest pragtfulde Bacalhau med bønner, fine kartofler, grønt, brød, vin – supermegetmæt.
Og så snydes der ikke mere med den elektroniske sabbat 😀
Hvor skønt – og jeg lader som om, jeg slet ikke opdagede, at du snød 😉 rigtig god dag i Portugal.
Helle – tak – godt du ikke opdagede det 😀
Torsdag i dag? slet ikke, for hele min dag i går foregik i København, så den tæller ikke med 🙂
tænk at Jens har været landmand i Portugal, det lyder spændende.
Ha en god dag 🙂
Lene – sådan, det er da ikke torsdag i dag 😀
Det har han nemlig og skrevet afhandling, som blev udgivet, om det at starte landbrug/produktion op – dernede 😉
Ha selv en god dag 🙂
Med bacalhau på menu’en kan mam jo spekulere på : sagde du torsdag, eller torskedag?
Happy stockafiska y kabliau!
Hvis du nu elektronisk-sabbat-snyder lidt – og kigger “ind” på bloggen – så vil jeg bare lige sige, at det hele vel nok ser pragtfuldt ud!
– og at I har det præcis, som I har fortjent det – nemlig skønt 🙂
På fotomusica.net så jeg denne ret:
http://www.fotomusica.net/cocina/bacalaopil.htm
Om det er det samme som bacalhau er jeg ikke klar over. Fortsat god onsdag 😀
Laekkert! Jeg sad lige og kiggede paa en tur til Portugal i aftes! 🙂 Man kan jo altid droemme…
Velbekomme, det var godt at der var nogen til at servere. Jeg forstår at der også var andre kunder til at holde gang i butikken så omsætningen ikke var ødelæggende lav. Der er nok, trods alt, nogle sæsonudsving i belægningsprocenten.
Det må være en underlig branche at servere mad for andre.
Kommentar RSS
Skriv en kommentar
Læs kommentarene!
Administration
Tilbageblik
Emner
Om mig
Hvorfor Sister Bonde som navn på en blog?
Jeg er født udenfor ægteskab og de første 13 måneder af min levetid, havde jeg min mors efternavn. Mine forældre blev gift og jeg var med som den eneste til vielsen. Her fik jeg fars efternavn.
Knap 2 år efter, kom den første lillebror til verden, han fik fars mellemnavn Bonde. Der gik yderligere 2 år, så kom den næste lillebror, han fik Bonde som mellemnavn.
Da jeg var 19, kom sidste lillebror til verden (fortsat de samme forældre), han fik Bonde som mellemnavn.
Da det blev gratis, at skifte/få andet navn, spurgte jeg min far, om det var ok jeg tog Bonde som mellemnavn. Det var det, men ikke fra brødrenes side: "Det hører kun til den mandlige del af familien" fremturede de.
Efterhånden tror jeg de har accepteret mit valg, og derfor blev det til Søster Bonde (sister - da det er bedre på div. sider med i i stedet for ø), og det er jeg stolt af.
Er en årgang 1956 og gift med Jens som jeg har Stefan og Malene sammen med.
Hvor andet ikke er anført, er al tekst og billeder min(e) - og må kun anvendes efter udtrykkelig aftale med mig.
Denne side er sammensat med WordPress, Design: Catarina.
Alle tekster og billeder på dette site, er beskyttet i henhold til ophavsloven.
© Sister Bonde 2024 All Rights Reserved.